Jokilaakson Reumayhdistykseen liittyminen

Liittyminen, osoitteenmuutokset, eroaminen ym. muutokset

Huomioithan että jäsenmaksu on 25€ ja maksetaan suoraan Reumaliiton tilille. Uusi tilinumero löytyy laskusta. Maksetusta laskusta liitto palauttaa yhdistyksen käyttöön 16€. Jos perheessä on useampia yhdistyksen jäseniä, niin jokainen lasku pitää maksaa erikseen kunkin laskun viitenumeroa käyttäen. Alle 18-vuotiailta ei peritä jäsenmaksua. Jäsenmaksun maksamatta jättäneille Reumaliitto lähettää yhdenmaksumuistutuksen. Maksamatta jättäneet jäsenet poistetaan rekisteristä elokuunlopulla jolloin myös jäsenetuudet loppuvat.

Voit tarkastella/korjailla omia tietojasi osoitteessa https://oma.reumaliitto.fi Myös uudeksi jäseneksi voi ilmoittautua netin kautta osoitteessa https://kilta.reumaliitto.fi/verkkolomakkeet/jasenhakemus Voit myös ottaa yhteyttä kaikissa jäsenasoissa jäsenrekisterin ylläpitäjään.

Huom! Jäsenrekisteristämme puuttuu sähköpostiosoitteita. Päivitäthän jäsenyyteesi liittyvän tiedon ottamalla yhteyttä jäsenrekisterin ylläpitäjään. Sirkka Vainio puh 040 7608387 s-posti: sirkka.vainio49@gmail.comReumaliiton adresseja on myynnissä puheenjohtajalla.